A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Депутати затвердили нового керівника Центру ПМСД

Дата: 13.04.2021 00:28
Кількість переглядів: 666

     На засіданні сесії Красносільської сільської ради, що відбулось 12 квітня, було затверджено ряд важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади. Захід пройшов із дотриманням всіх необхідних протиепідемічних норм.
Одними з перших рішень, що ухвалили депутати, були організаційні питання щодо прийому-передачі об’єктів у зв’язку з приєднанням колишньої Павлинської сільської ради. Також у власність громади прийнято спеціалізований автомобіль екстреної медичної допомоги Renault Master та шкільний автобус. Це вже п’ятий спеціалізований транспортний засіб для перевезення дітей з віддалених сіл до навчальних закладів громади.
     У ході сесії депутатами затверджено План роботи Красносільської сільської ради та її виконавчого комітету на поточний рік. Внесено зміни й до бюджету сільради. А саме, з метою розподілу вільного лишку, який склався на 1 січня 2021 року, кошти буде направлено на розвиток освіти, культури, медицини, в тому числі, на виплату заробітної плати, а також на виготовлення проектно-кошторисної документації.
Безоплатно до власності територіальної громади вирішено взяти і станцію технічного обслуговування ТОВ «Одеса-Мотор-Сервіс» в с. Івановому, де в подальшому планується розмістити автопарк КП «Перспектива».
Декілька рішень затверджено депутатами, що стосувались внесенням змін до установчих документів організацій через перейменування назви району з Лиманського на Одеський.
Підтримано й рішення про намір сільської ради передати в оренду приміщення контори-магазину у с. Красносілці для інтернет-провайдера та частини вестибюля сільради, де будуть розміщені термінал самообслуговування і банкомат.
      Депутати внесли зміни та доповнення до п’яти діючих місцевих програм, зокрема: «Милосердя в дії на 2020-2022 роки», «Програма розвитку земельних відносин, охорони земель та прибережних смуг Куяльницького лиману», «Програма забезпечення функціональної діяльності комунального підприємства «Перспектива» на 2020-2023 роки», «План (Програма) соціально-економічного та культурного розвитку Красносільської сільської ради на 2019-2021 роки»; «Програма регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на території Красносільської сільської ради на 2019-2021 роки».
Затвердили присутні вісім нових, розроблених на декілька років програм, що фінансуватимуться з місцевого бюджету під такими назвами: «Цільова програма розроблення містобудівної та іншої документації загального значення у Красносільській сільській раді на 2021-2025 роки»; «Програма підтримки та розвитку вторинної (стаціонарної) медичної допомоги КНП «Лиманська районна лікарня» Красносільською сільською радою на період 2021-2023 роки»; «Про проведення військово-лікарської експертизи призовників та допризовників з метою визначення ступеня придатності до військової служби в Красносільській сільській раді на 2021-2023 роки»; «Забезпечення пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту населення і територій Красносільської сільської ради», «Програма організації та проведення суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді використання суспільно корисних робіт на 2021-2023 роки», «Програма Красносільської сільської ради «Безпечна громада» на 2021-2023 роки», «Програма підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2021-2023 роки». Ухвалена також Програма благоустрою населених пунктів Красносільської сільради на 5 років з урахуванням побажань мешканців. Нею передбачено реалізацію комплексу заходів щодо утримання в належному стані об’єктів вуличного освітлення, дорожної інфраструктури, очищення та озеленення територій, створення оптимальних умов праці, побуту та відпочинку населення.
Програма буде фінансуватись поступово, враховуючи реальну ситуацію та з визначенням першочергових заходів.          У ході засідання депутати розглянули та підтримали й ряд земельних питань. Зокрема, вирішено провести інвентаризацію земель за межами сіл у зв’язку з приєднанням колишньої Павлинської сільської ради. Мета заходів – визначення кількості земель, їх цільового призначення, виявлення земельних ділянок, що фактично використовуються, але орендна плата за них не сплачується до сільського бюджету.
Також у с. Івановому пільговій категорії населення надано дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд.
Більшістю голосів депутати частково відмовили у виділенні присадибних земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства з ряду причин: заяви подані з порушенням вимог земельного законодавства; зазначені земельні ділянки не відповідають вимогам містобудівної документації або включені у перелік тих, які виставляються на торги.
      Наступним рішенням депутатський корпус ухвалив перелік земельних ділянок, що можуть бути виставлені на торги для подальшого оформлення права оренди. Це рішення важливе для бюджету сільської громади, оскільки плата за оренду землі є однією з головних надходжень до нього.
На посаді директора комунального підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красносільської сільської ради» депутатами затверджено Євгенію Іллівну Баланюк.
     Слід додати, що всього до порядку денного було включено понад 70 проєктів рішень. Більш детально про деякі з них ми поінформуємо вас окремо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь