A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Соціально-значущі питання виконавчого комітету

Дата: 16.04.2021 18:23
Кількість переглядів: 804

     16 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради.
Здебільшого розглядалися соціально-значущі для жителів громади питання.
Так, члени виконкому прийняли рішення про надання матеріальної допомоги учасникам, інвалідам Другої світової війни, в’язням концтаборів, чорнобильцям та їх вдовам.
Також з місцевого бюджету виділені кошти породіллям, на лікування та на поховання.
Уже традиційно ювілярам, яким виповнилося 90 і більше років, виконавчий комітет виділив фінансову допомогу: з нагоди 95-річчя - Арсеніч Ганні Андріївні і Коноваловій Марії Дмитрівні та 90-річчя - Балик Людмилі Родіонівні.
Родина Строгових: Євгенія Василівна та Семен Андрійович із Корсунців, - з нагоди золотого весілля, яке вони відзначатимуть 23 квітня, отримають з місцевого бюджету кошти відповідно до соціальної програми «Милосердя в дії».
     Рішенням виконавчого комітету також створено комісію і робочу групу з легалізації заробітної плати та зайнятості населення, до складу яких увійшли фахівці органів місцевого самоврядування, державних органів влади: податкової, пенсійного фонду, центру зайнятості населення та старости. Комісія перевірятиме легалізацію найманої праці та виплату заробітної плати працівникам підприємств, розташованих на території Красносільської громади.
Виконком розглянув питання роботи зі зверненнями громадян за І квартал поточного року та створив комітет забезпечення доступності осіб з інвалідністю й інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктур при виконавчому комітеті Красносільської сільської ради.
     Також було прийнято рішення про підготовку і проведення святкування травневих свят та 76-ої річниці з Дня Перемоги у Другій світовій війні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь