Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Гімнастки з Красносілки підкорили Харків

Дата: 23.04.2021 14:57
Кількість переглядів: 1024

     Дівчата, що займаються художньою гімнастикою у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі, вдало виступили на відкритому клубному чемпіонаті «Надія-2021», який проходив у місті Харкові 21-22 квітня. 
Всі 10 гімнасток, які взяли участь у змаганнях, зайняли призові місця у різних категоріях за віком та складністю програми. У здобутку красносільських грацій дві золоті нагороди (Єлизавета Митрофан, Марія Калюжна), шість срібних (Надія Платонова, Юлія Цимбаліст, Марія Комарцова, Валентина Кардаш, Дар’я Кіоса, Катерина Свищ) та дві бронзових (Катерина Пунейко, Валерія Жанталай).
     За словами тренерки гімнасток Ксенії Мазур, конкуренція була чимала. Дівчатам довелось змагатися із спортсменками з усієї України, серед яких були і представниці олімпійського резерву нашої країни. Тому в нас є всі приводи пишатися юними гімнастками, що  на рівних змагаються з кращими представницями цього виду спорту. 
Вітаємо дівчат та їхню тренерку з вдалим виступом на змаганнях! Бажаємо їм подальших спортивних досягнень та перемог у цьому складному і, в той же час, прекрасному виді спорту.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь