A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Україна 9 травня святкує День перемоги.

Дата: 09.05.2021 08:32
Кількість переглядів: 366

     З нагоди свята в усіх населених пунктах Красносільської громади відбулися урочистості.
У с. Красносілці біля пам’ятника загиблим односельцям пройшов мітинг та покладання квітів. У ньому взяли участь керівництво сільської ради, депутати, члени виконкому, громадськість, представники військової частини А3438.
     Марина Миколаївна, звертаючись до присутніх, зазначила: «У цей славний день ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.
     Свята пам’ять про війну навічно залишиться з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни.
Цього дня ми низько схиляємо голови перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її незалежною.
     Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу. Багато ветеранів пішло з життя у повоєнні роки. Проте пам'ять про них не підвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через століття». М. Архірій привітала ветеранів та жителів громади з Днем перемоги та побажала мирного неба, міцного здоров’я, сімейного благополуччя та довгих років життя.
     Щирі слова привітань ветеранам висловив заступник командира військової частини майор А. Тур. Після цього на знак глибокої шани та поваги присутні поклали квіти до обеліску та пам’ятного знаку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь