A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільську громаду відвідав голова обласної ради Григорій Діденко

Дата: 19.05.2021 18:02
Кількість переглядів: 865

     Красносільську громаду з робочим візитом 19 травня відвідав голова Одеської обласної ради Григорій Віталійович Діденко. У складі делегації також перебували голова Одеської РДА Ю. Крук, голова Одеської районної ради В. Барвіненко, депутат Одеської обласної ради Д. Ковбасюк, депутат Одеської районної ради О. Ворохаєв.
Разом з Красносільським сільським головою М. М. Архірій присутні оглянули Красносільський ліцей та Центр первинної медико-санітарної допомоги.
     Після цього за участю начальника служби автомобільних доріг в Одеській області Дм. Рибалка, голів депутатських фракцій, членів виконкому Красносільської сільської ради, громадськості та екологів було обговорено питання проходження через землі громади автомобільної дороги державного значення М-28. Присутніх поінформували про 4 варіанти напрямку об’їзної. Це питання викликало жваве обговорення «за» та «проти». Начальник служби дав відповіді на запитання.
     Після цього голова Одеської обласної ради Григорій Діденко за участю фахівців обласної ради провів виїзний прийом громадян з особистих питань. Вони стосувалися виділення земельних ділянок, приватизації житла, будівництва об’їзної дороги, встановлення дитячого майданчика, будівництва дороги від Красносілки до Павлинки та ін.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь