A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Золоте, діамантове та смарагдове весілля

Дата: 24.05.2021 16:30
Кількість переглядів: 649

     24 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради. Здебільшого питання стосувалися соціального захисту громадян.
Хлопчику, що народився у березні поточного року і покинутого мамою, було надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування.
     Відповідно до місцевої цільової програми «Милосердя в дії» подружжям, які прожили разом 50 і більше років, виділена матеріальна допомога. Так, золоте весілля 7 травня відмітила родина Борщевських з Красносілки: Микола Тимофійович та Віра Андріївна. Вони отримали із сільського бюджету 5 тис. грн. Сім’я Козачек: Іван Тимофійович і Марія Володимирівна із Новокубанки 22 травня відсвяткували смарагдове (55 років подружнього життя) весілля і отримали 5.5 тис. грн. Михайло Кононович і Наталія Іванівна Бокань із Красносілки 6 червня святкуватимуть діамантове весілля (60 років подружнього життя) і отримають 6 тис. грн.
     Також рішенням виконкому 4 породіллям, які зареєстровані і проживають у громаді, виділено одноразово по 2 тис. грн. На засіданні розглянуто 57 заяв про матеріальну допомогу, які надійшли від жителів громади. Розглянувши кожну, враховуючи інформацію старост, члени виконавчого комітету виділили заявникам відповідні кошти. Також трьом жителям громади виділено по 2, 5 тис. грн на поховання.
     На засіданні також прийнято рішення стосовно погодження розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, надання поштової адреси земельним ділянкам, житловим і садовим будинкам та ін. Депутату О. Дмитрієву надано дозвіл на ремонт дитячого майданчику, що розташований на розі пр. Лиманний та вул. Садової у с. Корсунцях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь