Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Останні дзвоники у громаді

Дата: 08.06.2021 15:28
Кількість переглядів: 488

     Сьогодні останні дзвоники пролунали у школах Красносільської громади. Свята пройшли у затишній сімейній атмосфері. Приємно відзначити, що за результатами навчального року багато учнів мають вагомі здобутки. Маса похвальних листів, грамот, інших відзнак за перемоги у навчальних олімпіадах, спортивних змагання, конкурсах, турнірах, фестивалях. Троє учнів Красносільського ліцею у цьому році претендують на золоту медаль, а 7 учні дев’ятих класів стали відмінниками у навчанні.
     Молодь – майбутнє нашої держави. Тож Красносільська сільська рада намагається всіляко підтримувати талановите підростаюче покоління. функціонує програма, направлена на підтримку та заохочення творчих здібностей обдарованих дітей.
     У цьому році започатковано заохочення для випускників, які показали високі результати у навчанні.
Так, за золоту медаль випускники отримають по 10000 грн. Усі інші учні 11-х класів отримають по 1000 грн.
9-класникам також передбачена нагорода. Ті, які за результатами навчання отримали свідоцтво з відзнакою – отримують 3000 грн.
     Усі випускники 9 класів, а їх у нас 100, безкоштовно відвідають національний заповідник «Хортицю». Це теж добра традиція – безкоштовні екскурсії рідною країною, яку ми підтримуємо у своїй громаді. Не залишилися без відзнак і переможці творчих та спортивних гуртків.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь