A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

24 червня відбулася  позачергова дев’ята  сесія Красносільської сільської ради, пов’язана з реформуванням медичної галузі у громаді.

Дата: 24.06.2021 17:45
Кількість переглядів: 442

     24 червня відбулася  позачергова дев’ята  сесія Красносільської сільської ради, пов’язана з реформуванням медичної галузі у громаді.
      Були затверджені акти прийому – передачі майна закладів охорони здоров'я із власності ЦПМСД Лиманської районної ради до комунальної власності територіальної громади в особі Красносільської сільської ради. 
Депутати затвердили передачу в оперативне управління Центру первинної медико-санітарної допомоги Красносільської сільської ради майна та/або будівель амбулаторій с.Іванове і Красносілки, ФАПів с. Кубанки, Корсунці, Ілічанки і Переможного. Раніше Центр прийняв нову будівлю і майно  амбулаторії, збудовану в с. Красносілці та фельдшерський пункт у с. Павлинці.
     З метою забезпечення господарської діяльності КП “Перспектива” рішенням сесії підприємству було передано СТО в с. Іванове. Депутати додали 1 штатну одиницю робітника по догляду за цвинтарем у с. Корсунці, аби на  кладовищі, яке закрите з 1987 року, унеможливити несанкціоновані захоронення, підтримувати належний санітарний стан та слідкувати за порядком. Напередодні аналогічне рішення прийнято по 7 селах колишньої Павлинської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь