A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Соціально-значимі питання виконкому

Дата: 30.06.2021 18:59
Кількість переглядів: 595

     30 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради.
Більшість питань стосувалися соціального захисту населення. Так присутні прийняли рішення про надання матеріальної допомоги 11 породіллям, виділивши їм по 2 тис. грн у рамках місцевої цільової програми «Милосердя в дії».  
Члени виконавчого комітету також надали матеріальну допомогу близько 70 жителям громади, які вкрай потребують підтримки у зв’язку з тяжкими захворюваннями чи їх наслідками, у тому числі, коронавірусної хвороби, онкозахворювання та ін.
Також на засіданні 3-м жителям громади виділено по 2,5 тис. грн на поховання.
Члени виконавчого комітету дали дозвіл на придбання квартири для дитини, позбавленої батьківського піклування, за рахунок коштів, виділених державою у розмірі 384, 8 тис. грн. Це 5-те житло, придбане за останній час у громаді дітям пільгових категорій. 
З нагоди 90-річчя від Дня народження жительки с. Созонівки  Войченко  Надії Максимівни виконавчий комітет виділив ювілярці 1,5 тис. грн.
Рішенням виконкому взято на соціальне обслуговування вдома 2-х жителів громади. Загалом, 6 соціальних працівників при відділі соціального захисту населення обслуговують біля 60 одиноких та одиноко-проживаючих непрацездатних громадян Красносільської громади, надаючи їм необхідну допомогу.
Присутні заслухали інформацію начальника відділу ЖКГ О. Курятенка про результати проведення двомісячника по наведенню належного санітарного стану та благоустрою у громаді  і доручили працівникам відділу постійно контролювати виконання Правил благоустрою на території Красносільської сільської ради, установами, організаціями, приватними підприємцями, землекористувачами, в т.ч. на територіях, закріплених за підприємствами, організаціями; залучати приватних підприємців, що здійснюють свою діяльність на території Красносільської сільської ради до участі в загальних заходах по наведенню благоустрою на території Красносільської сільської ради; продовжити виконання комплексу робіт із благоустрою та озеленення;  постійно забезпечувати належний санітарний стан території. КП «Перспектива» доручено   забезпечити централізований та регулярний вивіз побутових відходів з приватного сектору та з контейнерних майданчиків, розташованих на території громади.
Розглянувши звернення К. Вузького, виконком погодив йому встановлення попереджувальних табличок «Не смітити» на узбережжі Куяльницького лиману.
Завершеному об’єкту будівництва: 12-поверховому житловому будинку в с. Ілічанці – присвоєно адресу: вул. Шкільна, будинок №43.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь