A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Позачергова сесія сільської ради

Дата: 07.07.2021 12:40
Кількість переглядів: 376

     6 липня відбулася позачергова десята сесія Красносільської сільської ради. 
     З метою розвитку медичної галузі у громаді депутати внесли зміни до місцевої цільової програми «Здоров’я». Вони передбачають, зокрема,  проведення повірки медичного обладнання Центру первинної медико-санітарної допомоги ( як нового, так і того, на якому медичні працівники працювали раніше), а також придбання обладнання для роботи вузькопрофільних лікарів. Наступним кроком  є отримання медичної ліцензії та укладання договору з Національною службою здоров’я України. Це дасть можливість покращити медичні послуги у громаді, підвищити їх доступність та якість.
     Депутати внесли зміни до бюджету громади на поточний рік, додатково виділивши кошти на проведення держповірки медичного обладнання та здійснили внутрішній перерозподіл коштів між галузями.
Рішенням сесії було делеговано комунальному підприємству «Облтрансбуд» повноваження щодо здійснення функцій замовника з виконання будівництва дитячого майданчика на території Іванівського навчального закладу.
     Також депутати дали дозвіл на внесення змін до частини Генерального плану с. Красносілки, поєднаного з детальним планом території Красносільської сільської ради в частині проходження об’їзної дороги (куди включені усі 4 варіанти доріг).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь