A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Цікавий тренінг

Дата: 08.07.2021 16:10
Кількість переглядів: 455

     7 липня на базі Красносільської сільської ради відбувся тренінг «Робота з недокументованим населенням в місцевих громадах», який проводився громадською організацією «Десяте квітня». У роботі тренінгу взяли участь керівництво сільської ради, старости, працівники Служби у справах дітей та відділу соціального захисту населення.
Навчання було спрямоване на надання базових знань щодо емоційної підтримки недокументованих та/або соціально неблагополучних осіб, а також надання практичних навичок щодо підтримки неконфліктного діалогу з верствами населення, що мають проблеми з ідентифікаційними документами. 
     Тренінг проводився за підтримки Агентства ООН у справах біженців UNHCR, яке спрямовує свою роботу на захист прав людини, особливо вразливих груп: біженців, внутрішньо переміщених осіб, осіб без громадянства та ін., а також на розвиток суспільства. 
Велика подяка представнику громадської організації «Десяте квітня», модератору тренінгу Олексію Ярошенку та тренеру–психологу Олені Мельник за надану кваліфікаційну допомогу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь