A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Системна робота комісій – вимога часу

Дата: 12.07.2021 13:33
Кількість переглядів: 323

     12 липня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела щопонеділкову нараду за участю своїх заступників, старост та керівників виконавчих органів сільської ради.
Присутні заслухали звіт про виконання сільського бюджету за 6 місяців поточного року. Так, бюджет в цілому виконаний на 112,2% 
     Проте, як зазначила сільський голова, потрібно і надалі продовжувати роботу щодо наповнення доходної частини бюджету.
      Також на нараді були заслухані результати роботи комісії з благоустрою, яка перевіряла належний санітарний та естетичний вигляд місць загального користування в усіх населених пунктах громади. Під час першого рейду було виявлено багато порушень, порушники попереджені про наведення благоустрою у короткий термін. Вдруге комісія перевірила виконання приписів щодо усунення недоліків, жителі чи юридичні особи, які не привели свої території в належний вигляд, притягнуті до адміністративної відповідальності. Марина Миколаївна доручила системно проводити дану роботу, здійснюючи перевірки не рідше раз на місяць.
     На нараді також були дані й інші доручення, у тому числі, щодо проведення КП «Перспектива» роз’яснювальної роботи серед населення щодо зміни постачальника води у громаді; про підготовчі роботи щодо капітального ремонту вулиці Залізнодорожної у с. Корсунці та ін.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь