A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

У Красносільській громаді 25 осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, перебувають на квартирному обліку

Дата: 15.07.2021 21:05
Кількість переглядів: 734

     15 липня відбулося засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради.
Присутні затвердили склад комісії з питань надання субвенції з державного бюджету на придбання житла дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, а також затвердили орієнтовну потребу в коштах на відповідні видатки. Загалом, сьогодні у громаді на квартирному обліку перебуває 17 осіб з числа дітей-сиріт віком від 16 до 23 років та 8 осіб з числа дітей, позбавлених батьківського піклування (від 23 до 35 років).  Їх список буде подано до обласної Служби у справах дітей для розгляду питання щодо виділення коштів з державного бюджету на придбання житла відповідним категоріям.
     Також рішенням виконавчого комітету малолітньому жителю громади 2014 року народження було надано статус дитини-сироти у зв’язку зі смертю батьків.
     Присутні прийняли рішення про демонтаж тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності у с. Корсунцях уздовж об’їзної дороги та зобов’язали підприємця звільнити відповідну територію. Таке рішення прийнято у зв’язку із закінченням терміну розміщення тимчасової споруди та  невиконанням підприємцем умови щодо  благоустрою зовнішнього виду  споруди і прилеглої до неї території. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь