A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Робоча зустріч на Садовій

Дата: 16.07.2021 13:05
Кількість переглядів: 918

     15 липня відбулася зустріч представників місцевої влади із мешканцями житлового масиву по вул. Садовій у с. Красносілці. Обговорювалися  питання тарифу на каналізаційні стоки та зміни організації - постачальника води.
Перший заступник сільського голови Є. Хусейінов розповів присутнім, що тариф на каналізаційні стоки економічно обґрунтований і складається з найнеобхідніших витрат на обслуговування, а його велика вартість пов’язана з малою кількістю споживачів. Щоб врегулювати дане питання, влада запропонувала зняти навантаження з людей і відшкодовувати 50% вартості тарифу за рахунок місцевого бюджету. Думки жителів з даного питання розділилися, тож рішення остаточно не прийняте. Розглядаються інші варіанти.
    З приводу листів, які споживачі отримують від ТОВ «Інфоксводоканал» про припинення водопостачання з 1 серпня: відповідна ситуація не лише у нашій громаді. За ліцензійними умовами дане підприємство може постачати воду лише  споживачам м. Одеси, тому повідомляє про це населення, а громадам пропонує заключати договори на послуги з підприємствами, які мають на це ліцензії. У нашій громаді ситуація дещо краща, ніж в інших:  КП «Перспектива» має ліцензію і поступово приймає мережі, аби в подальшому надавати населенню послуги з водопостачанням. Організаційний процес триває, тому усі деталі щодо заключення договорів, оплати тощо буде повідомлено окремо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь