A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Дорожня карта перенаправлення між суб'єктами взаємодії, для осіб, що постраждали від домашнього насильства, торгівлі людьми або за ознакою статті

Дата: 22.07.2021 16:54
Кількість переглядів: 2417

Додаток до розпорядження

Красносільського сільського голови

від 23.06.2021 р. № 46/2021-АР

 

Фото без опису Дорожня карта перенаправлення між суб'єктами взаємодії, для осіб, що постраждали від домашнього насильства, торгівлі людьми або за ознакою статті


Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству»

Цей Закон визначає організаційно-правові засади запобігання та протидії домашньому насильству, основні напрями реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, спрямовані на захист прав та інтересів осіб, які постраждали від такого насильства.

 

УРЯДОВА  «ГАРЯЧА ЛІНІЯ» З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ ДОМАШНЬОМУ НАСИЛЬСТВУ ТА НАСИЛЬСТВУ ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ

 

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Закон України  “Про протидію торгівлі людьми

Цей Закон визначає організаційно-правові засади протидії торгівлі людьми, гарантуючи гендерну рівність, основні напрями державної політики та засади міжнародного співробітництва у цій сфері, повноваження органів виконавчої влади, порядок встановлення статусу осіб, які постраждали від торгівлі людьми, та порядок надання допомоги таким особам.

Фото без опису

НАЦІОНАЛЬНА «ГАРЯЧА ЛІНІЯ» З ПОПЕРЕДЖЕННЯ ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА ТОРГІВЛІ ЛЮДЬМИ ТА ГЕНДЕРНОЇ ДИСКРИМІНАЦІЇ

Фото без опису

Фото без опису

 

  • Національна "гаряча лінія" з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації 0 800 500 335 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) або 116 123 (безкоштовно з мобільних телефонів)
  • Національна гаряча лінія з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів 0 800 505 501 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) або 527 (безкоштовно з мобільних телефонів)
  • «Гаряча лінія» Громадського Руху «Віра, Надія, Любов»

(048) 777 25 17

  • Особи, які постраждали від домашнього насильства, насильства за ознакою статті та насильства по відношенню до дітей можуть звертатись до найближчої місцевої державної адміністрації за місцем проживання на території України,  на території Красносільської сільської ради до відділу соціального захисту населення, Служби у справах дітей Красносільської сільської ради Одеського району, Одеської області, за адресою вул. Набережна, 87А, тел. (048)  752-97-75, (048) 752-97-81   телефонувати  в робочі дні.
  • Особам, які постраждали від торгівлі людьми, в Україні  надається державна підтримка, зокрема соціальна, медична, правова, освітня та матеріальна.  Із заявою про необхідність такої допомоги слід звертатись до найближчої місцевої державної адміністрації за місцем проживання на території України, на території Красносільської сільської ради до відділу соціального захисту населення, Служби у справах дітей Красносільської сільської ради Одеського району, Одеської області, за адресою вул. Набережна, 87А, тел. (048)  752-97-75, (048) 752-97-81.

 

Заступник сільського голови з

питань діяльності виконавчих органів                                  Олена СТЕПАНОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь