A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Представники ЄС знайомилися з досвідом Красносільської громади

Дата: 28.07.2021 16:43
Кількість переглядів: 2130

     У рамках офіційного візиту до Одеської області  Красносільська громада – єдина громада на Одещині, - була обрана для  обговорення проблемних питань децентралізації в Україні.

     Сьогодні, 28 липня, у Красносільську сільську раду завітали високоповажні гості: спеціальний посланник Уряду ФРН в Україні з питань децентралізації, доброго врядування та публічної служби Георга Мільбрадта та представники міжнародної програми «U-LEAD”. 
Красносільський сільський голова Марина Архірій ознайомила гостей з історією та кроками розвитку громади, основними досягненнями та викликами, які стоять сьогодні перед органами місцевого самоврядування. Присутні оглянули ЦНАП, ознайомилися з його роботою, послугами, які сьогодні надаються громадянам.

     У свою чергу, спеціальний посланник Уряду ФРН в Україні з питань децентралізації, доброго врядування та публічної служби Георг Мільбрадт під час діалогу зауважив, що йому дуже приємно бачити успіхи громади, яка у 2015 році одна з перших була створена в Одеській області і сьогодні уже має певні напрацювання.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь