A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

ШАНОВНІ КЕРІВНИКИ !

Дата: 17.08.2021 14:41
Кількість переглядів: 436

 

          За інформацією, що надійшла від Головного управління Пенсійного фонду України в Одеській області, станом на 01.07.2021 деякі суб’єкти господарювання, що зареєстровані та здійснюють свою діяльність на території Красносільської сільської ради – мають заборгованість зі сплати ЄСВ.

НАГАДУЄМО ВСІМ про необхідність дотримання норм діючого законодавства і своєчасної сплати єдиного внеску та обов’язкових платежів до Пенсійного фонду України.

         На виконання розпорядження голови Одеської обласної державної адміністрації від 03.06.2021 р. № 580/од-2021 «Про заходи щодо підвищення рівня середньої заробітної плати на підприємствах, установах, організаціях області» ПРОСИМО ВАС ЗВЕРНУТИ УВАГУ на необхідність підвищення темпів зростання показника рівня середньої заробітної плати на вашому підприємстві, не нижчого, ніж аналогічний показник по області і по громаді.

        Також ДОВОДИМО ДО ВАШОГО ВІДОМА, що з 1 липня 2021 року Державною службою з питань праці розпочалась активна інспекційна компанія з питань виявлення неоформлених працівників.

Розмір штрафу за допуск працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту) з 01.01.2021 складає 10 мінімальних зарплат - за кожного працівника, стосовно якого скоєно порушення - 60 000 грн., а з 01.12.2021 складатиме, відповідно - 65 000 грн.

         Розраховуємо на розуміння та плідну співпрацю.

 

З повагою,

Виконком Красносільської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь