Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

На часі – освітні питання

Дата: 19.08.2021 19:36
Кількість переглядів: 1427

     На сесії Красносільської сільської ради, яка відбулася 19 серпня, було прийнято ряд питань, що стосуються розвитку галузі освіти у громаді.
Рішенням сесії у Красносільському ліцеї створено інклюзивний клас. У зв’язку з організацією інклюзивного навчання додатково у заклад виділено штатні одиниці вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога та асистента вчителя.

З метою організації та забезпечення належного харчування дітей у рамках реформи системи шкільного харчування в Україні депутати затвердили цільову програму «Безпечне та якісне харчування в закладах освіти Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області на 2021 рік». Її завдання:  забезпечення повноцінного, якісного та калорійного харчування дітей в закладах загальної середньої та  дошкільної освіти, постачання безпечних і  якісних продуктів харчування, зміцнення матеріально-технічної бази шкільних та дошкільних закладів харчування дітей, залучення до постачання продуктами якісних та професійних постачальників.

Сільська рада також внесла зміни до свого рішення про плату за харчування дітей. 
Як і раніше, безкоштовно, за рахунок місцевого бюджету, харчуватимуться  діти з малозабезпечених родин; діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім'ях; діти з інвалідністю; діти працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов'язків; діти із сімей загиблих (померлих) батьків, які брали участь в проведенні антитерористичної операції; діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, або з числа внутрішнього переміщених осіб.
На 50 % зменшено розмір плати за харчування  для батьків, у сім’ях  яких троє і більше дітей та для батьків, які брали участь в проведенні антитерористичної операції, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь