Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

На часі – освітні питання

Дата: 19.08.2021 19:36
Кількість переглядів: 1439

     На сесії Красносільської сільської ради, яка відбулася 19 серпня, було прийнято ряд питань, що стосуються розвитку галузі освіти у громаді.
Рішенням сесії у Красносільському ліцеї створено інклюзивний клас. У зв’язку з організацією інклюзивного навчання додатково у заклад виділено штатні одиниці вчителя-логопеда, вчителя-дефектолога та асистента вчителя.

З метою організації та забезпечення належного харчування дітей у рамках реформи системи шкільного харчування в Україні депутати затвердили цільову програму «Безпечне та якісне харчування в закладах освіти Красносільської сільської ради Одеського району Одеської області на 2021 рік». Її завдання:  забезпечення повноцінного, якісного та калорійного харчування дітей в закладах загальної середньої та  дошкільної освіти, постачання безпечних і  якісних продуктів харчування, зміцнення матеріально-технічної бази шкільних та дошкільних закладів харчування дітей, залучення до постачання продуктами якісних та професійних постачальників.

Сільська рада також внесла зміни до свого рішення про плату за харчування дітей. 
Як і раніше, безкоштовно, за рахунок місцевого бюджету, харчуватимуться  діти з малозабезпечених родин; діти-сироти; діти, позбавлені батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються в сім'ях; діти з інвалідністю; діти працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов'язків; діти із сімей загиблих (померлих) батьків, які брали участь в проведенні антитерористичної операції; діти, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів, або з числа внутрішнього переміщених осіб.
На 50 % зменшено розмір плати за харчування  для батьків, у сім’ях  яких троє і більше дітей та для батьків, які брали участь в проведенні антитерористичної операції, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь в антитерористичній операції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь