Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Прем’єра мультсеріалу у Кубанці

Дата: 20.08.2021 11:06
Кількість переглядів: 1284

     20 серпня у с. Кубанці відбулася презентація анімаційного серіалу "Легенди одеського лиману" - проєкту про історію Одеси, який у казковій формі розповідає про пригоди, що відбуваються на тлі реальних історичних подій в околицях Хаджибея-Одеси протягом XV–XXI століть.
     Проєкт «Легенди одеського лиману» приурочено до 30-ї річниці Незалежності України. Це серія короткометражних анімаційних роликів, створених громадською організацією "Яскрава Країна" за фінансової підтримки Українського Культурного Фонду та Українського інституту національної пам'яті.
     З нагоди прем’єри перших трьох серій мультфільму на свято завітали відомі артисти, які озвучували серіал: Ленара Османова – заслужена артистка України, АР Крим, співачка кримськотатарського походження; Олег Лихач – народний артист України, оперний співак, провідний тенор Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької та Павло Живетьєв – відомий голос України, теле-, радіоведучий, а також засновник «Яскравої країни» Ольга Обласова.
     Глядачі з великою зацікавленістю передивились кілька серій «Легенд одеського лиману», а гарний настрій їм подарували виступи народних артистів та творчих колективів громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь