A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

31 серпня пройшла cерпнева конференція педагогічних працівників 2021 Красносільської територіальної громади “Освіта України-30 без бар’єрів: вектори якості та успіху”.

Дата: 01.09.2021 17:04
Кількість переглядів: 1740

31 серпня пройшла cерпнева  конференція  педагогічних працівників 2021 Красносільської територіальної громади      “Освіта України-30 без бар’єрів: вектори якості та успіху”.
Захід відбувся  за участю Красносільського сільського голови, старост сіл Красносільської громади,  керівників та педагогічних  працівників, ветеранів праці, батьків та учнів закладів освіти, гостей та запрошених. Конференцію відкрила сільський голова Архірій Марина Миколаївна, яка привітала освітян з новим навчальним роком. Вона зауважила, що держава поставила перед педагогами багато завдань, які потребують чіткого, швидкого і професійного підходу та побажала вчителям наснаги, натхнення і відповідальності. Перед присутніми також виступила голова Лиманського об’єднання організації профспілки працівників науки і освіти України  Бульба Валентина Олександрівна.

Присутнім було представлено презентацію освітньої галузі Красносільської громади та порівняльний аналіз за минулі роки від  Вікторії Олександрівни Марченко,  начальника Управління освіти, яка є регіональним тренером з питань освіти в призмі  впровадження реформи Децентралізації в рамках проекту ЮЛІД, модератором проекту DECIDE з питань освіти і публічних закупівель. Вона окреслила, що в останні роки кількість учнів значно збільшилася, у зв’язку з чим розроблюються проєкти на нові будівництва освітніх закладів.  
   Впроваджені освітні програми підтримують і стимулюють учнів до нових відкриттів і перемог. Саме після утворення громади заклади освіти почали випускати учнів - золотих медалістів – у 2020-2021 н.р. ТРОЄ, які сьогодні з легкістю вступають до закордонних вузів і несуть ім’я Красносільської громади за межі України. 
Громада пишається вчителями-новаторами:
Петля Людмила,  регіональний тренер Нової Української Школи; Інна Труфкакі,  вчитель Іванівської гімназії, в рамках проекту Олександра Педана "JuniorZ" зі сприяння розвитку спорту серед школярів  впроваджує інноваційні уроки фізичної культури, вчителі Красносільського ліцею Карпенко Діана, Пастухова Ольга проваджують викладання нового предмета «Навчаємося жити в громаді» в рамках участі в проєкті ДЕСАЙД,   ¬¬¬¬ Плетяк Катерина - тренер та модератор трьох освітніх проектів.
Роботу конференції було побудовано в форматі панельних виступів: 
     - в 1 блоці заслухали керівників закладів освіти Красносільської сільської ради;
     - у 2 панелі слухали представників  батьківської ради, які зі словами подяки звернулись до керівництва Красносільської громади, висловили своє бачення щодо створення, функціонування шкільних батьківських рад;   
     - 3 панель учнівського самоврядування,  розглянуто питання взаємодії, співпраці та визначення пріоритетних напрямів подальшої роботи.
     Після жвавих панельних дискусій було проведено церемонію нагородження кращих педагогів, не залишили поза увагою ветеранів і 9 молодих вчителів, які прийшли на роботу у Красносільський ліцей у цьому навчальному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь