A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Прийом сільського голови

Дата: 06.09.2021 15:12
Кількість переглядів: 1626

     6 вересня Красносільський сільський голова М. Архірій провела прийом громадян з особистих питань.
Жителі громади зверталися для вирішення різнобічних проблем, проте більшість стосувалися житлово-комунальної сфери. Частина питань були вирішені позитивно на місці під час прийому. З інших, які потребують доопрацювання, дані доручення.
     Питання, яке цікавить багатьох -   водопостачання  та освітлення у нових житлових масивах  с. Красносілки. КП «Перспектива» сьогодні закуповує труби великого діаметру та інші витратні матеріали, необхідні для продовження робіт. У першу чергу прокладання водопроводу буде проводитися на вулицях, де проживає найбільша кількість людей. Проте сьогодні для КП «Перспектива» завданням №1 є прийом від ТОВ «Інфоксводоканал» повноважень щодо надання послуг з водопостачання, переоформлення договорів, встановлення лічильників тощо. На черзі – ремонт насосної станції для усунення проблеми тиску води споживачам. Красносільська громада у даному питанні випереджає інші громади, адже ми почали займатися цією проблемою завчасно!
     Мешканці  вул. Садової звернулися з проханням  внести зміни до автобусного маршруту №59, збільшивши кількість рейсів до Жилмасиву. І хоча це питання знаходиться у компетенції райдержадміністрації, Марина Миколаївна пообіцяла  підтримку з боку сільської ради  у його вирішені.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь