A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Чому необхідно перезаключити договора на воду

Дата: 13.09.2021 12:42
Кількість переглядів: 1298

     Сьогодні у Красносільській громаді ведеться планомірна робота щодо переходу від «Інфоксводоканал» до КП «Перспектива» у наданні послуг з водопостачання.
     Нещодавно «Інфоксводоканал» повідомив усі громади, що має можливість здійснення ліцензованої діяльності лише на території м. Одеси, тому послуги з водопостачання в Одеській області автоматично будуть надавати ті підприємства, які мають ліцензію провадити таку діяльність на території конкретної громади. У Красносільській громаді  - це КП «Перспектива». 
     Це велике навантаження на підприємство, перехід потребує значних фінансових затрат, людських ресурсів та перезаключення договорів у короткий термін. Відповідний процес – не ініціатива комунального підприємства, це вимоги чинного законодавства. Місцева влада зацікавлена у тому, щоб усе населення було з водопостачанням.
     Тож прохання до жителів Красносілки, Корсунців та Ілічанки з порозумінням поставитися до складного процесу переходу і допускати працівників комунального підприємства для зняття показників приладів обліку води та подальшого  перезаключення договорів.  В іншому випадку «Інфоксводоканал» буде відключати колишніх споживачів від централізованого водопостачання. За підключенням необхідно буде звертатися до КП «Перспектива», але додатково сплачувати за це кошти.
     Тож лише від кожного із нас залежить, чи будемо ми мати якісні послуги з централізованого водопостачання.
Окремо звертаємо увагу на наступне: є інформація, що люди, представляючись помічниками депутатів,  вимагають у вас копії паспортів чи інших документів для переоформлення договорів.
     Задля вашої безпеки та безпеки ваших родин ні в якому разу не давайте їм особисті документи, вимагайте посвідчення та звертайтеся до старост або свого депутата на окрузі, який вам добре відомий.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь