A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Шановні жителі Красносільської громади, а особливо с. Красносілки!

Дата: 14.09.2021 16:28
Кількість переглядів: 1522

     Зважаючи на ваше активне бажання зробити свої присадибні ділянки чистими, ви, на жаль, не турбуєтеся про естетичний і привабливий вигляд нашої громади.
Ідучи назустріч мешканцям, у рамках двомісячника з благоустрою було прийнято рішення вивозити гілля від альфатерів безкоштовно.
     Проте сьогодні біля контейнерів з’являються несправні побутові прилади, меблі, бадилля та трава.  Це є вкрай неприпустимим, адже ви сплачуєте лише за вивіз ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ. Для вивезення тих речей, які ви складуєте біля альфатерів та на узбіччях доріг, витрачаються значні бюджеті кошти, які можуть бути направлені на розвиток нашої громади, а не на боротьбу зі сміттям.
      Нагадуємо, що жителі мають право виносити лише тверді побутові відходи. Також двічі на місяць: 15-го та 30-го числа буде вивозитися від контейнерів гілля (прохання виносити його напередодні).
Для контролю за чистотою чергуватимуть члени комісії з благоустрою. На порушників будуть складатися адміністративні протоколи з подальшим накладенням штрафу до 1360 грн.
Давайте разом зробимо нашу громаду чистою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь