A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Гарна новина!

Дата: 20.09.2021 17:00
Кількість переглядів: 1670

В Одеській області лише м. Одеса та Красносільська ТГ підключили своє програмне забезпечення через «Трембіту» до єдиного реєстру територіальних громад ДМС.

Це дає можливість скоротити час прийому та актуалізувати правильні персональні дані громадян. Наприклад, відсутність дати народження, подвійне прізвище особи з усіма однаковими даними тощо. При виявленні таких випадків працівники ЦНАПу будуть запрошувати людину для уточнення даних та внесення їх до єдиного реєстру територіальних громад ДМС.

 

Красносільський ЦНАП постійно впроваджує нові сучасні зміни, направлені на автоматизацію та збільшення кількості послуг для населення. Нещодавно було запроваджено додатковий шерінг документів - передача електронного документа спеціалісту ЦНАПу (без паперового вигляду) через застосунок «Дія»:  паспорт громадянина України у вигляді ID-картки, ідентифікаційний код, закордонний паспорт, довідка внутрішньо переміщеної особи та свідоцтво про народження. 

Жителі м. Одеси часто приїжджають до Красносілки для оформлення закордонних паспортів, адже послугу можна отримати практично без черг.

Наша адреса: с. Красносілка, вул. Набережна, 87а, графік прийому ЦНАПу з 8:00 до 16:00 год.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь