A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Протидія домашньому насильству

Дата: 23.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 2106

     23 вересня в рамках Меморандуму про співпрацю, укладеного між Красносільською сільською радою та відділом «Доброславське бюро правової допомоги» Одеського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги, відбувся правопросвітницький захід на тему «Протидія домашньому насильству». У його роботі взяли участь працівники Служби у справах дітей та відділу соціального захисту населення Красносільської сільської ради.

    Захід був спрямований на надання базових знань щодо проявів різних видів насильства та застосування спеціальних заходів щодо протидії домашньому насильству.

Учасників було ознайомлено з особливостями первинної та вторинної правової допомоги, категоріями осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, а також надано практичні навички щодо умов отримання спеціальних заходів по протидії домашньому насильству.

     Велика подяка головному спеціалісту відділу «Доброславське бюро правової допомоги» Одеського місцевого центру з надання вторинної правової допомоги Тетяні Ващенко за надану кваліфіковану допомогу та роз’яснення шляхів правового супроводу під час подолання конфліктних ситуацій та протидії домашньому насильству.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь