A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відбулося знайомство з поліцейськими громади

Дата: 06.10.2021 18:30
Кількість переглядів: 1621

     6 жовтня відбулося чергове засідання виконавчого комітету. 
Присутні надали малолітньому статус дитини, позбавленої батьківського піклування та прийняли рішення про влаштування його до державного дитячого закладу на повне утримання.
Також прийнято рішення про надання матеріальної допомоги за кошти місцевого бюджету породіллям, на поховання та на лікування тяжких захворювань.
     На квартирний облік взято дитину-сироту, а також знято з квартирного обліку осіб з числа дітей-сиріт у зв’язку з придбанням їм житла за рахунок державних коштів.
Враховуючи вкрай низьку заробітну плату та збільшення навантаження на працівників пошти, прийнято рішення до Всесвітнього дня пошти надати матеріальну допомогу працівникам поштових відділень, які працюють (працювали) на території громади.
      Члени виконавчого комітету заслухали інформацію про готовність об’єктів  житлово-комунального господарства  та соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період  2021 -2022 років.
По завершенню засідання Красносільський сільський голова Марина Архірій  познайомила членів виконавчого комітету з поліцейськими офіцерами, які працюватимуть на території громади. Це Наумов Євген Федорович, Пастернак Олена Федорівна та Сокольников Денис Геннадійович. 
     Поліцейські починають знайомитися з територією та її жителями, напрацьовується графік виїздів та пропозицій у співпраці.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь