A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Навчання закладів освіти Красносільської територіальної громади щодо впровадження системи харчування НАССР

Дата: 19.10.2021 20:28
Кількість переглядів: 1092

     Сьогодні, 19 жовтня 2021 року в приміщенні Красносільського "ЗЗСО І-ІІІ ступеню - ліцею" в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE - "Децентралізація для розвитку демократичної освіти" відбулося навчання щодо впровадження системи НАССР у закладах освіти Красносільської територіальної громади.

    Питання, які порушувалися під час навчання, торкалися організації харчування дітей в закладах дошкільної освіти та закладах загальної середньої освіти: оновленого меню, нових норм харчування, згідно з якими годуватимуть школярів. Питання розглядалися відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 305 від 24.03.2021 р. «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

     Окремо, експерти Іван Полюхович та Олександр Сологуб, зосередилися на темі запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (HACCP) у закладах освіти.

      У заході взяли участь керівники закладів загальної середньої та дошкільної освіти, медичні працівники та кухарі закладів освіти.

      Програма заходу була змістовною, насиченою та інтерактивною .

   Учасники навчання мали можливість поставити спікерам всі питання, що їх цікавили. Дискусія була дуже жвавою та змістовною і, безумовно, матиме продовження.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь