A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

На сесії прийнято рішення про розроблення комплексного плану просторового розвитку території

Дата: 29.10.2021 19:32
Кількість переглядів: 1933

29 жовтня відбулася чергова сесія Красносільської сільської ради. 

     Депутати прийняли рішення про розроблення комплексного плану просторового розвитку території   Красносільської сільської ради  Одеського району Одеської області. Документ,  відповідно до законодавства України, повинен бути затверджений у кожній громаді до 2025 року і  передбачає просторове планування у межах та за межами населеного пункту. Існування комплексного плану просторового розвитку дасть можливість громадянам за спрощеною процедурою вирішувати питання зміни цільового призначення земельних ділянок, виготовлення землевпорядної документації, розміщувати передбачені планом об’єкти будівництва.
Під час підготовчого періоду та при розробленні документу до його прийняття у власників земельних ділянок буде можливість надати свої пропозиції щодо подальшого  бажаного використання землі для містобудівних потреб. 

На виконання закону про декомунізацію вул. Радгоспну в селі Красносілка перейменовано на вул. Куяльницьку.

     У зв’язку з перевиконанням сільського бюджету за 9 місяців на 9,7% було збільшено доходи та видатки бюджету та внесено зміни до місцевих цільових програм, у тому числі, у програмі соціально-економічного розвитку додатково виділено кошти на освітлення 3-х вулиць у с. Ілічанці, Іваново та Корсунцях, а також на капітальний ремонт школи у с. Кубанці. Також перерозподілено попередньо виділені кошти для розвитку вторинної медицини у громаді та внесено зміни до цільових програм «Здоров’я» і  «Безпечна громада». Додатково з державного бюджету громада отримає  кошти у розмірі 1,7 млн грн на придбання комунальної техніки та на завершення будівництва Красносільського ліцею.
Відповідно до законодавства України депутати утворили на території Красносільської сільської ради 5 старостинських округів: села Ілічанка;  села Корсунці; сіл Кубанка та Новокубанка; села Переможне; сіл Павлинка, Лізинка, Нові Шомполи, Шаманівка, Созонівка, Василівка та Букачі.

     Сесія затвердила Програму харчування дітей у закладах загальної середньої освіти Красносільської сільської ради до 2023 року. Зокрема, передбачається забезпечення безкоштовним гарячим харчуванням за рахунок бюджетних коштів учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій, а саме: дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою і виховуються  в  сім'ях;  дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»;
дітей з інвалідністю, дітей з особливими освітніми потребами, які навчаються у спеціальних та інклюзивних класах (групах);  дітей, батьки, яких загинули під час  участі в антитерористичній операції (операції об’єднаних сил), батьки яких перебувають або перебували в зоні антитерористичної операції (операції об’єднаних сил);  дітей військовослужбовців, працівників органів МНС, МВС,  батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків.

     Було розглянуто також ряд земельних питань. Оскільки інвентаризація земель Красносільської сільської ради наразі ще триває та на період її проведення діє мораторій на виділення у власність громадянам вільних земель, на сесії були розглянуті  лише питання виділення земельних ділянок під забудовами, які перебувають у власності громадян, та членам діючих садових товариств, а також виділення паїв членам колективних сільськогосподарських підприємств, які мають сертифікати власності на паї.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь