A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Послуги логопеда у Красносільській громаді

Дата: 04.11.2021 11:47
Кількість переглядів: 1152

     Логопед Служби у справах дітей Красносільської сільської ради продовжує свою роботу, незважаючи на карантинні обмеження, та проводить заняття дистанційно. На даний час у послузі перебуває 63 дитини, 33 дитини закінчили своє навчання. Із серпня 2020 року було проведено більше 668 занять з дітьми різного віку (від народження до 18 років).
     При первинній зустрічі логопед  проводить обстеження дитини та виявлення мовленнєвих порушень, підбирає до дитини індивідуальний підхід та план, матеріали, методики. Разом з дитиною логопед працює над звуковимовою, фонематичним сприйняттям, зв’язним мовленням, словниковим запасом та розвитком грамоти. Практикується логопедичний масаж, пісочна терапія, вправи на розвиток артикуляційного апарату та дихання.
       Сьогодні дистанційне заняття проходить у Владислава (9 років), хлопчик не вимовляв сонорний твердий та м’який «Р», зараз звук вже поставлений та потребує автоматизації. За послугою можна звертатися до Служби у справах дітей Красносільської сільської ради: 1 поверх, кабінет №4, або за телефоном 752-97-81. Послуга є безкоштовною.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь