A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Сьогодні, 4 листопада, розпочав свою роботу Всеукраїнський форум «Україна 30. Безпечна громада», який відкрив Президент України Володимир Зеленський.

Дата: 04.11.2021 14:20
Кількість переглядів: 1265

     Зокрема, почавши свій виступ, Президент наголосив на актуальності теми форуму, а саме, безпеки кожної територіальної громади в країні та кожного українця. "Безпека починається з кожного з нас. Сьогодні в цій залі виключно ті, хто підтримує саме такий підхід, хто зробив щеплення від коронавірусу, той забезпечує не тільки свою безпеку, а й безпеку оточуючих", – наголосив Зеленський.
     У форумі беруть участь заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко, Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов і Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський.
"Кожен громадянин України має почувати себе в безпеці, де б він не мешкав, та отримувати якісний доступ до державних сервісів. Цього ми можемо досягти лише у взаємодії державних органів влади з місцевими громадами. Переконаний, лише за умови консолідації зусиль ми зможемо ефективно приймати сучасні виклики щодо безпеки кожного громадянина", – наголосив в анонсі до форуму Д. Монастирський.

     Під час форуму у панельних сесіях планується обговорити розвиток безпечного середовища, безпечної інфраструктури та цифрових сервісів для громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь