A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

7 листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери

Дата: 05.11.2021 15:35
Кількість переглядів: 1412

     Це свято тих, хто на професійній основі та за покликом серця опікуються проблемами людей, забезпечують їх потреби та вирішують труднощі. 
     У Красносільській громаді соціальним захистом громадян займаються відділ соціального захисту населення та служба у справах дітей. Вони обслуговують пільгову категорію жителів громади, малозабезпечені, багатодітні родини, пенсіонерів, інвалідів, дітей-сиріт та тих, хто опинився у складних життєвих обставинах,  
 Жителі отримують різні види послуг: консультування, інформування, представництво інтересів, соціальну профілактику, натуральну допомогу та інші.
     У відділі соціального захисту населення Красносільської сільської ради працюють шість соціальних робітників: Єзерська Галина Василівна, яка обслуговує 12 жителів с. Красносілки, Корнійчук Олена В’ячеславівна обслуговує 10 жителів с. Красносілки, Заболотна Світлана Володимирівна обслуговує 10 жителів с. Кубанки, Немодрук Вікторія Миколаївна обслуговує 10 жителів с. Іванове, Соколовська Людмила Іванівна, обслуговує 9 жителів   с. Іванове, Чорненька Євгенія Георгіївна, обслуговує 10 жителів із с. Павлинки, с. Сазонівки, с. Василівки. Соціальні робітники обслуговують одиноких та одиноко проживаючих  громадян та тих, хто має дітей пенсійного віку, а також одиноких осіб з інвалідністю.
     Соціальні працівники допомагають одиноким людям, які опинилися в скрутній життєвій ситуації, почувати себе повноцінними членами суспільства і безоплатно надають такі види послуг: допомога у веденні домашнього господарства: закупівля та доставка продуктів харчування, ліків, та інших товарів, приготуванні їжі, прибирання житла,  дрібний ремонт житла, розпалювання печі, прання, допомога в самообслуговуванні; в обробітку земельної ділянки, але не більше 0,02 га; оформлення документів, оплата комунальних послуг, виклик лікаря за необхідністю, надання інформації з питань соціального захисту населення.
     Дякуємо вам, шановні працівники соціальної сфери, за вашу працю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь