A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільська громада буде першою,де створюватиметься піклувальна рада закладів освіти громади.

Дата: 17.11.2021 15:59
Кількість переглядів: 510

     16 листопада 2021 року в приміщенні сесійної зали Красносільської сільської ради в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE  - "Децентралізація для розвитку демократичної освіти" з метою сприяння ефективному  управлінню освітою на місцевому рівні відбулася робоча зустріч з національною експерткою  Проєкту DECIDE Наталею Байтеміровою за темою "Піклувальна рада закладів освіти громади".

     Зустріч відкрила Задорожна Любов Кирилівна – регіональна координаторка проєкту DECIDE в Одеській області,  ректор КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», кандидат філософських наук, яка зауважила на важливості порушуваного питання на рівні громади.

     З вітальним словом до присутніх звернулася також Красножон Наталя Володимирівна – регіональна еспертка проекту DECIDE в Одеській області, методист КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради».

     В засіданні взяли участь заступник сільського голови Олена Степанова, керівники закладів загальної середньої освіти Красносільської сільської ради, ініціативні представники з числа батьків та вчителів. Присутні ознайомилися з методологією щодо створення піклувальної ради та практично покроково опрацювали механізм створення даного органу.

     Красносільська громада буде першою,де створюватиметься піклувальна рада закладів освіти громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь