A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Гра по-новому, навчання по – іншому в освітньому просторі початкової школи – першочергове завдання для вчителів, які працюють в НУШ.

Дата: 26.11.2021 11:05
Кількість переглядів: 806

25 листопада, у Красносільському ЗЗСО І-ІІ ступенів - ліцеї вчителька початкових класів - Лукашук Христина Валеріївна- провела чудовий урок літературного читання у 2-б класі.

     Нова українська школа – це ключова реформа Міністерства освіти і науки України, яка орієнтована на запровадження нового змісту сучасної освіти, що передбачає переорієнтацію навчання із засвоєння величезної суми знань та їх застосовування на практиці.

     Нова українська школа – це школа, в якій панують співпраця та взаєморозуміння між усіма учасниками освітнього процесу, школа, де прислухаються до думки кожного учня, вчать критично мислити та бути відповідальними громадянами. Це безпечне місце для дитини, де створено атмосферу довіри і взаємоповаги, де немає насильства та дискримінації. Лукашук Христина Валеріївна показала як майстерно працює за новими методиками, захопила ідеями новизни, показала, як навчати дітей бути спостережливими, відкритими та небайдужими. А маленькі школярики із задоволенням висловлювали власну думку, домовлялися з однокласниками, працювали в парах, групах.

У кінці уроку проведено оцінювання знань та вмінь учнів, другокласники отримали грамоти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь