A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Рішенням надзвичайної протиепізоотичної комісії Красносільської сільської ради у с. Корсунцях встановлено карантин.

Дата: 10.12.2021 16:08
Кількість переглядів: 1247

10 грудня надзвичайна протиепізоотична комісія Красносільської сільської ради провела засідання, пов’язане із виявленням у дикої тварини: лисиці, - у с. Корсунцях, сказу.

    4 грудня лисиця зайшла на подвір’я до гр. Г., який проживає за адресою с. Корсунці, вул. Перша Лиманна, покусала собаку та була вбита господарями, після чого доставлена до Лиманського міжрайонного державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
    За результатами дослідження патологічного (біологічного) матеріалу виявлено захворювання на сказ тварини.
Тож з метою недопущення спалахів та недопущення розповсюдження заразної хвороби тварин (сказ), комісія встановила в межах села Корсунці карантин, де виявлено захворювання на сказ, строком на 60 діб з дати виявлення (07.12.2021 р.)  
 Вирішено: у  складі комісії провести щеплення всіх свійських тварин (птиці) в населених пунктах Красносільської сільської ради. Ветеринарному лікарю Красносільської дільниці держветмедицини (Мирось О.В.) необхідно надавати результати (списки власників) згідно із щорічними епізоотичними планами, заходами (забір крові та вакцинація). Списки власників, які відмовились від епізоотичних ветеринарних заходів, надавати секретарю надзвичайної протиепізоотичної комісії Красносільської сільської ради, для відповідного реагування. 
Представники поліції сумісно з ветеринарним лікарем Красносільської дільниці держветмедицини (Мирось О.В.) будуть проводити подвірний обхід та роз’яснення відповідної ситуації.

Комісія також затвердила план заходів щодо ліквідації сказу на території с. Корсунці Красносільської сільської ради. (Додається)

Завантажити план заходів (.docx)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь