A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

У Красносілці пройшов тренінг-практикум для громад області по створенню і функціонуванню ЦНАПів

Дата: 14.12.2021 17:15
Кількість переглядів: 1219

     14 грудня у Красносільській громаді на базі ЦНАПу  пройшов тренінг-практикум для керівництва  громад: «ЦНАП і покращення якості послуг: PROSTO про найважливіше». 
Проект міжнародної технічної допомоги PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» надає інституційну підтримку територіальним громадам України для покращення якості надання послуг населенню та  фінансується урядом Швеції.
     Захід, для участі у якому зареєструвалися біля 20 громад області,  проходить за підтримки Одеської обласної державної адміністрації.
      Експерт проекту Петро Макаренко подякував Красносільському сільському голові Марині Архірій за можливість познайомитися з практичним досвідом одного з найкращих сільських ЦНАПів не лише на Одещині, а й в Україні.
      Учасники тренінгу  ознайомилися з державною політикою та змістом реформ у сфері адміністративних послуг, опрацювали дорожню карту зі створення ЦНАПів, вивчили їх форму та структуру.
     Представники громад також мали змогу побувати у Красносільському ЦНАПі та ознайомилися з практичним досвідом його створення і надання послуг.

Фото без опису Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь