A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Сьогодні у м. Києві пройшла церемонія нагородження переможців Конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2021 році.

Дата: 21.12.2021 17:27
Кількість переглядів: 2083

Цьогорічний конкурс є десятим. 
     Темами конкурсу цього року були: «Згуртованість громади», «Організація системи надання медичних послуг на місцевому рівні в контексті реформи системи охорони здоров’я», «Реалізація проектів стратегічного розвитку».
      Красносільський сільський голова Марина Архірій отримала від міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова диплом 1 ступеня та нагороду «Кристал» за перемогу у кращій практиці «Територія здоров’я. Будівництво центру сімейної медицини з власною сучасною лабораторією та спеціалістами вузького профілю» серед сільських громад у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2021 році.
Конкурс організований Міністерством розвитку громад та територій України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і реформа публічної адміністрації в Україні» та у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад, Асоціацією міст України, Асоціацією об’єднаних територіальних громад, Всеукраїнською асоціацією громад.

     Красносільська громада вітає наших сусідів: голову Авангардівської ТГ Сергія  Хрустовського та голову Доброславської ТГ Людмилу Прокопечко за нагороди в інших номінаціях.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь