A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Структурні підрозділи Красносільської сільської ради продовжують працювати над оновленням Стратегії розвитку Красносільської територіальної громади до 2027 року.

Дата: 31.12.2021 08:41
Кількість переглядів: 2469

Структурні підрозділи Красносільської сільської ради продовжують працювати над оновленням Стратегії розвитку Красносільської територіальної громади до 2027 року.

Стратегія вважається основним планувальним документом для реалізації секторальних стратегій розвитку, координації державної політики у різних сферах, досягнення ефективності використання державних ресурсів у територіальних громадах в інтересах людини, сталого розвитку історичних населених місць та збереження традицій та культури краю, збереження навколишнього природного середовища та сталого використання природних ресурсів для нинішнього та майбутніх поколінь українців.

Необхідність підготовки оновлення цієї Стратегії викликана наявністю нових викликів, які постали перед громадою протягом останніх років і суттєво впливають на ситуацію в регіоні, а також на якість життя жителів міст і сіл.

Оновлення формуватимуться на основі отриманих досвіду, зібраних даних, висновків, рекомендацій, результатів аналізів та оцінки для забезпечення та підтримки високих стандартів управління та реалізації регіональної політики. Крім того, участь жителів громади у формуванні оновлення цілей та завдань Стратегії розвитку громади стане корисною для самих жителів та для управлінського складу Красносільської сільської ради. Заповнення анкети з вивчення потреб, на які зроблять акцент респонденти, будуть ретельно вивчені та, при реалістичності реалізації завдань в межах повноважень Красносільської сільської ради, внесені до тексту Стратегії розвитку Красносільської територіальної громади до 2027 року.

Пропонуємо посилання для заповнення анкети жителями Красносільської сільської територіальної громади:  https://forms.gle/5HJLNknTtcko6oUy8

Очікуємо саме Вашого бачення!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь