A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Громадські слухання

Дата: 11.01.2022 15:34
Кількість переглядів: 1058

Триває робота щодо будівництва водопроводу, що проходитиме трьома громадами - Красносільською, Визирською та Доброславською.
У с. Івановому 10 січня пройшли громадські слухання щодо внесення змін у Генеральний план села Іванове, пов’язаних з  будівництвом насосної станції та резервуарів чистої води водогону.
Головний архітектор повідомила, що відповідне оголошення, згідно із законодавством, було розміщено у ЗМІ та на сайті сільської ради, до моменту проведення слухань зауважень та пропозицій від громадськості не надходило. 
Представник проектної організації доповів присутнім зміст документації, якою передбачається розміщення будівель біля автодороги М14 в межах с. Іванове, дав відповіді на запитання.
Остаточний термін подачі зауважень стосовно відповідного проекту до сільської ради закінчується 16 січня. Після цього документ розгляне архітектурно-містобудівна рада.
Рішення про затвердження проекту прийматиме Красносільська сільська рада.
Ознайомитись з повним текстом повідомлення, проектом та звітом про  СЕО можна у мережі інтернет за посиланням: https://krasnosilska-gromada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь