A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Розпочато обговорення комплексного плану просторового розвитку території

Дата: 20.01.2022 20:36
Кількість переглядів: 576

20 січня у сільській раді відбулася зустріч з керівниками садівничих товариств «Степове»,  «Світанок» та «Об’єднання працюючих інвалідів». У ній взяли участь  заступники сільського голови, керуючий справами виконавчого комітету, фахівці із земельних і архітектурних питань, юристи.
Було обговорено  розроблення комплексного плану просторового розвитку території Красносільської сільської ради.
 Даний документ,  відповідно до законодавства України, повинен бути затверджений у кожній громаді до 2025 року і  передбачає просторове планування у межах та за межами населеного пункту. Існування комплексного плану просторового розвитку дасть можливість громадянам за спрощеною процедурою вирішувати питання зміни цільового призначення земельних ділянок, виготовлення землевпорядної документації, розміщувати передбачені планом об’єкти будівництва.
Під час підготовчого періоду та при розробленні документу до його прийняття у власників земельних ділянок є можливість надати свої пропозиції щодо подальшого  бажаного використання землі для містобудівних потреб.
Також присутні обговорили зміни до чинного законодавства. Питання упорядкування містобудівної документації, проблемні питання товариств, які потребують вирішення, а також соціальний захист дітей, родини яких постійно проживають у садівничих товариствах.
Головний лікар ЦПМСД провела роз’яснювальну роботу щодо необхідності заключення декларації із сімейними лікарями та вакцинації проти коронавірусної хвороби.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь