A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Увага майбутнім управителям ОСББ!

Дата: 02.02.2022 16:25
Кількість переглядів: 755

     Відповідно до  законопроєкту №6103 про внесення змін до закону  України "Про житлово-комунальні послуги»   органи місцевої влади зобов'язані оголосити та провести конкурс із призначення управителя у всіх багатоквартирних будинках на території України не пізніше 1 березня 2022 року. В рамках співробітництва Лиманська районна філія ООЦЗ повідомляє, що Державним навчальним закладом «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» в рамках короткотермінових курсів цільового призначення розроблено навчальні програми за напрямком  «Підготовка управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств ЖКГ, що надають послуги з управління та утримання житлового комплексу» з терміном навчання 2 тижні (70 годин).  

     Для зареєстрованих безробітних навчання на короткотермінових курсах є безкоштовним. Для осіб з числа не безробітних, що бажають підвищити свою кваліфікацію, або яким необхідні знання та навички управителів багатоквартирного будинку та керівного складу підприємств ЖКГ навчання за програмою курсів також можливе та здійснюється на контрактній основі (орієнтовна вартість навчання – від 0.8 до 1.5 тис. грн. на 1одну особу, залежно від кількісного складу групи /7-20 осіб/).
     Після завершення навчання слухачам, які опанували курс в повному обсязі видається посвідчення Одеського ЦПТО про проходження курсів цільового призначення за напрямком та повний пакет документів для участі в Державній програмі «Теплий дім».

      Додатково повідомляємо, що Одеський ЦПТО проводить навчання за професією «робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків». 

Заявки направляти  на електронну адресу: liman@od.dcz.gov.ua; lymanskyi_cz@ukr.net
Додаткова інформація за тел: (04855)9-83-75

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь