A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

ДОРОЖНЯ КАРТА ДЛЯ ЖИТЕЛІВ УСІХ НАСЕЛЕНИХ ПУНКТІВ КРАСНОСІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ НА ВИПАДОК ТРИВОГИ! 

Дата: 25.02.2022 23:32
Кількість переглядів: 1522

??Шановні мешканці! 
Ви добре розумієте, яка небезпека нависла над Україною сьогодні. Тому  з 24 лютого уведено воєнний стан та комендантську годину. 
Кожен із вас у випадку необхідності повинен  бути готовий до евакуації і мати при собі так ЗВАНУ ТРИВОЖНУ ВАЛІЗУ, з якою можна евакуюватися або ж заховатися в укриття. 
Зберіть її заздалегідь,  покладіть найнеобхідніше: документи, засоби зв’язку, воду,  гроші, медикаменти, речі і продукти першої необхідності.  

??ЯКИМ ЧИНОМ ЗДІЙСНЮВАТИМЕТЬСЯ ОПОВІЩЕННЯ? 
У випадку тривоги кожен населений пункт буде повідомлено за певним алгоритмом.  
У с. Красносілці – сигнальне  сповіщення та звук церковного дзвону.  
В Ілічанці сигнальний звук тривоги, в с. Івановому -  церковні дзвони. 
 
??У Переможному, Павлинці, Кубанці і Корсунцях слідкуйте за вайбер-групами та смс-повідомленнями старост. 
Уважно спостерігайте за вайбер-групою «Оперативний штаб Красносілка», де у лічені хвилини з’являється оперативна інформація.  

??ПІСЛЯ СИГНАЛУ ТРИВОГИ ЗБЕРІГАЙТЕ СПОКІЙ.   
Якщо маєте підвал, спускайтеся в нього. Якщо у вас немає такої можливості, завчасно скооперуйтеся зі своїми сусідами. Бажано взяти із собою каремат і плед чи спальний мішок. 

??Нагадуємо, що з 23:00 до 5:00 триває КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА. Під час неї виходити з домівок і пересуватися вулицями заборонено. 
Затуляйте вікна світлонепроникною тканиною.  

??Що стосується ЗОВНІШНЬОГО ОСВІТЛЕННЯ. Оперативний штаб рекомендує задля вашої безпеки  вимкнути зовнішнє освітлення на стовпах. Централізовано відповідні роботи були проведені. Проте залишилося освітлення, підключене від приватних домоволодінь, господарі яких відмовляються його відключати. Наполегливо просимо таких жителів зрозуміти, що це запобіжні засоби, і  не наражати себе та близьких на 
небезпеку.   

??Нагадаємо, що по усіх населених пунктах ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ПАТРУЛЮВАННЯ.  Якщо  ви помітили підозрілих людей або випадки крадіжок, телефонуйте за телефонами: 0954222730, 0500374600, 0970890416, 0673799075. 

??ЗБЕРІГАЙТЕ СПОКІЙ, НЕ ПІДДАВАЙТЕСЯ ПАНІЧНИМ  НАСТРОЯМ.  

??Довіряйте лише перевіреній офіційній інформації, підписуйтеся на ОФІЦІЙНУ ВАЙБЕР-ГРУПУ  «ОПЕРАТИВНИЙ ШТАБ КРАСНОСІЛКА» https://cutt.ly/cPZIlwN, сайт Красносільської сільської ради https://krasnosilska-gromada.gov.ua/, сторінки «Красносільська територіальна громада» у фейсбук https://www.facebook.com/krasnosilskasr/ та інстаграм https://www.instagram.com/krasnosilska_tg,  ОФІЦІЙНІ СТОРІНКИ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ МАРИНИ АРХІРІЙ У ФЕЙСБУК https://www.facebook.com/profile.php?id=100050094019639 І ТЕЛЕГРАМ https://t.me/marynaarhiry!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь