Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Красносільська громада активно приймає українців з територій, де ведуться бойові  дії.

Дата: 19.04.2022 19:04
Кількість переглядів: 697

Зараз на обліку відділу соціального захисту Красносільської ТГ перебувають 115 внутрішньо переміщених осіб, серед яких 41 дитина та 8 людей з інвалідністю. 
Переважно це мами з дітьми з Миколаєва,  Херсонської, Харківської, Донецької, Луганської і Київської областей. 
Люди, які приїжджають та перебувають на території громади, реєструються у відділі соціального захисту населення. У ЦНАПі вони отримують довідку внутрішньо переміщених осіб  для подальшого оформлення різних видів соціальних допомог. Державну допомогу у розмірі 2?000 грн для дорослих та 3 000 грн на дитину чи особу з інвалідністю  можна оформити у відділі ЦНАПу Красносільської сільської ради або через додаток «Дія». Можливі також інші додаткові державні виплати.
При реєстрації   кожну людину запитують, яку  допомогу вона потребує.  Видаються  продуктові набори, одяг, ковдри, постільна білизна та інші речі. 
Здебільшого люди селяться у рідних чи знайомих. Популярні місця проживання: с. Ілічанка, Іванове та Красносілка.
Щиро дякуємо тим жителям громади, які відгукнулися і готові надати тимчасовий притулок особам, які залишилися без даху над головою і прибувають до нашої громади. Окрема подяка небайдужим жителям і волонтерам, які допомагають з ліками, продуктами харчування та ін.
Нагадуємо: якщо ви чи ваша родина проживає на території Красносільської громади, прохання зареєструватися у відділі соціального захисту за адресою: с. Красносілка, вул. вул. Набережна 87а або телефонуйте за номерами тел.: 0487529775.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь