A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Незважаючи на воєнний стан, КП «Перспектива» працює в повному обсязі, надаючи  послуги з водопостачання і вивезення твердих побутових відходів.

Дата: 16.05.2022 10:14
Кількість переглядів: 413

     У сьогоднішніх умовах це робити нелегко у зв’язку з дефіцитом пального і запчастин та через зменшення проплат населення за спожиті послуги.

     Проте   підприємство працює безперебійно, за 4 місяці поточного року усунуто більше 20 аварій, які виникають з причини зношеності мереж; замінено 150 м старого водогону в с.Корсунці  по вул.Виноградна і прокладено 150 м нового водогону в с.Красносілці  в пров. Виноградному;  підключаються нові абоненти; здійснюється заміна приладів обліку, термін дії яких закінчився; приводяться у відповідність до санітарних норм  артсвердловини.
Здійснюється інвентаризація абонентів, які перейшли від ТОВ «Інфокс» і с.Нові Шомполи, завдяки чому вдалось збільшити кількість абонентів по ТПВ на 700 осіб.
КП «Перспектива» надає послуги населенню у 12 населених пунктах, загальна кількість абонентів, які користуються послугами водопостачання – 4 244, з вивезення ТПВ – 2 720.
Незважаючи на збільшення тарифів на енергоносії, оптового тарифу на водопостачання ТОВ «Інфокс», цін на необхідні матеріали для ремонту водогонів та мінімальної заробітної плати, питання підвищення тарифу для населення сьогодні не стоїть – місцевий бюджет відшкодовує різницю між розміром тарифу до обґрунтованих цін на житлово-комунальні послуги.

Сьогодні всі кошти, отриманні від населення за житлово-комунальні послуги, спрямовані виключно на оплату енергоносіїв та погашення інших зобов’язань для забезпечення стабільної діяльності підприємства.
Заборгованість населення за 4 місяці зросла на 400 тис. грн і становить 2,1 млн грн.
Тож велике прохання до усіх жителів, які користуються послугами КП «Перспектива» по –можливості сплачувати за спожиті послуги. Адже від нас з вами залежить чистота і стабільність надання послуг у громаді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь