A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Шановні колеги!

Дата: 14.06.2022 08:28
Кількість переглядів: 338

В умовах військової агресії рф проти України значно збільшилась кількість випадків вчинення насильства, й зокрема, гендерно зумовленого / сексуального / домашнього насильства. Огляд вебсайтів громад виявив, що у більшості своїй інформація про проблему насильства відображена на них, але знайти її можна лише через спеціальний пошук та не завжди ця інформація містить посилання та контакти, за якими можна звернутись у разі пережитого насильства.

Звертаємо вашу увагу на те, що на вирішення проблеми насильства (зокрема, гендерно зумовленого / сексуального / домашнього насильства) наразі спрямовується багато зусиль як в Україні, так і поза її межами. Це допомагає і особам, які потерпають від насильства, і всім нам зберегти віру у відновлення справедливості. Водночас, левова частка можливостей вирішити цю проблему залежить від небайдужості всіх нас, якщо ми знаємо як поводитись і до кого можна звернутись у разі потреби за допомогою. 

Тому пропонуємо вам оновити та розмістити у доступних місцях на веб-сайтах ваших громад інформацію, що стосується попередження та надання допомоги постраждалим від гендерно зумовленого / сексуального / домашнього насильства, зазначивши контакти гарячих ліній та служб, уповноважених на роботу з цією проблемою. 

У доданому файлі ви знайдете пропонований інформаційний матеріал, до якого радимо вам додати контакти відповідних служб місцевого рівня.   

Крім того, на веб-сайті та ФБ-сторінці ВАОТГ ви можете знайти додаткові корисні матеріали, що стосуються попередження та протидії проблемі насильства у воєнний період.       

 

Бережіть себе та своїх близьких! 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь