A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Нові програми для бізнесу в Україні

Дата: 29.07.2022 17:41
Кількість переглядів: 272

29 липня відбулося засідання комісії з легалізації заробітної плати  та зайнятості населення.
Були запрошені підприємці та підприємства, заробітна плата працівників яких менше мінімальної, тобто, 6500 грн.


На засіданні також були присутні керівники державних контролюючих служб.
Із запрошеними були обговорені причини зменшення заробітних плат та шляхи виходу із даної ситуації.
         Начальник Центрального відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС в Одеській області Олексій Солодовий надав консультації стосовно роботи підприємств у рамках чинного законодавства.
         Головні державні інспектори відділу з питань трудових відносин та зайнятості населення Управління з питань праці Головного управління Держпраці в Одеській області Андрій Чістіков та Ірина Грушецька відповіли на запитання присутніх, надали консультації з проблемних питань та проінформували про внесені зміни до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин.
         Директор  Лиманської районної філії Одеського обласного центру зайнятості Валентин Ковбаско провів презентацію шести державних програм для малого та середнього бізнесу, а також для людей, які втратили роботу під час війни або вирішили почати кар?єру в ІТ чи започаткувати власний бізнес. Це   надання безповоротних мікрогрантів на створення власного бізнесу, надання безповоротних грантів на розвиток переробних підприємств (деревообробка, меблеве виробництво, виробництво одягу чи фурнітури, будівельних матеріалів, аграрна переробка тощо), часткова компенсація вартості теплиць, надання грантів на висадку нових фруктових і ягідних садів та програми, що стосуються  ІТ-галузі. 
Загалом, ці шість грантових програм можуть стати справжнім драйвером зростання для економіки. Це ставка на малий і середній бізнес, це мотивація для людей залишатися і працювати задля нашої перемоги зараз, а також для розбудови сильної України в майбутньому.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь