A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Чергове засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради

Дата: 11.08.2022 19:01
Кількість переглядів: 226

11 серпня Красносільський сільський голова Марина Архірій провела  чергове засідання виконавчого комітету   Красносільської сільської ради.
Було заслухано звіт  про стан роботи зі зверненнями громадян за І півріччя 2022 року.
Великим блоком було прийнято ряд питань, що стосуються надання матеріальної допомоги. У тому числі, за поданням старост були виділені кошти на лікування; породіллям;  до  90-річчя   від дня народження та  на поховання.


 Прийнято рішення про демонтаж зовнішньої реклами на території с. Корсунці, що розміщена без дозвільних документів. Власнику реклами необхідно у триденний термін  демонтувати споруду, в іншому випадку  усі роботи з демонтажу зобов’язано виконати КП «Перспектива».
     Також рішенням виконкому створено робочу групу щодо перейменування вулиць у населених пунктах на території Красносільської громади на виконання законодавства про декомунізацію. Детальніше з відповідною інформацією можна буде ознайомитися окремо.   
  Визначено перелік суспільно корисних оплачуваних робіт в умовах воєнного стану на території Красносільської громади.
За рахунок перевиконання внесено зміни до бюджету на поточний рік.
Зокрема, кошти перерозподілені на підготовку до зими, придбання матеріалів та обладнання для продовження будівництва водогону, ремонтних робіт на водопровідних мережах, харчування дітей у навчальних закладах (при можливості навчання офлайн), виділення матеріальної допомоги родинам загиблих воїнів, придбання паливно-мастильних матеріалів тощо.
Також прийнято ряд організаційних питань, що стосуються функціонування КП «Ритуал-Сервіс» та організації поховань на території Красносільської громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь