A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Серпнева конференція “Освіта – першооснова української державності: організація освітнього процесу в умовах воєнного стану”

Дата: 30.08.2022 15:31
Кількість переглядів: 218

30 серпня у Красносільській громаді відбулася серпнева конференція “Освіта – першооснова української державності: організація освітнього процесу в умовах воєнного стану” працівників освіти Красносільської ТГ.
У  ній взяли участь Красносільський сільський голова Марина Архірій,  профільний заступник голови Олена Степанова, начальник управління освіти Вікторія Марченко,  керівники закладів освіти, заступники директорів, голови профспілок закладів освіти, педагогічні працівники.


Присутні вшанували хвилиною мовчання наших земляків, які загинули, захищаючи рідну землю.
 Це:   Клемешев Сергій; Шамут Сергій;   Бєлінський Олександр і   Демидов Денис.
2021-2022 навчальний рік учні закінчили за дистанційною формою навчання. Всі випускники отримали документи про закінчення базової та повної загальної середньої освіти. 
Гордістю минулого навчального року стали три випускники Красносільського ліцею, які отримали золоті медалі за високі досягнення у навчанні, двоє учнів 9-их класів з Корсунської та Іванівської гімназій отримали свідоцтва з відзнакою.
Всі 29  випускників 11 класів вступили до вищих і професійно-технічних закладів освіти, 3  (Магденко Владислав,  Марченко Кирило, Волоконський Олексій) вступили до закордонних  університетів.
Красносільська громада цього року успішно пройшла відбір серед 200 громад України і увійшла у  30–ку громад-переможців, які  створили літні дитячи клуби в межах кампанії DECIDE Summer Clubs – «Ми вдома – в Україні».

Марина Миколаївна Архірій привітала освітян з початком нового навчального року.
Цьогоріч у закладах освіти навчатиметься 1260 учнів.
На жаль, навчальний рік розпочинається в умовах воєнного стану за дистанційною формою навчання. Частина учнів виїхала за кордон і продовжуватиме навчання в закордонних закладах освіти або  дистанційно в наших закладах освіти.
Забезпечувати освітній процес буть 6 закладів загальної середньої освіти.
У новому навчальному році освітянська родина Красносільської громади поповнилася 5-ма молодими вчителями, яких привітала сільський голова.
За багаторічну плідну працю, високий професіоналізм у педагогічній діяльності, активну життєву позицію,  вагомий внесок у справу виховання та навчання і виховання підростаючого покоління та 50-річчя  педагогічної діяльності Грамотою сільського голови нагороджена Боришполець Лідія  Олександрівна.
За  впровадження та викладання пілотного курсу «Навчаємось жити в громаді» Грамотою також нагороджена Карпенко Діана Вікторівна.
Подякою сільського голови за плідну працю, високий професіоналізм                                     у педагогічній діяльності, вагомий внесок у справу виховання та навчання підростаючого покоління нагороджена Плетяк Катерина Ігорівна.
   
У межах Проєкту DECIDE у ЗЗСО нашої громади для учнів 8, 9-х класів другий рік пілотує курс за вибором «Навчаємось жити в громаді», де на засадах компетентнісного, діяльнісного та наскрізного підходів учні дізнаються про децентралізацію. На серпневій конференції привітали вчителів, які пройшли відбір і навчання з цього курсу: Георгієву Людмилу Андріївну; Ткачук Алісу Іванівну; Бізюк Олену Степанівну; Гавриленко Сніжану Леонідівну; Проданову Олену Олександрівну; Швам Ольгу Володимирівну. 
За всебічну підтримку працівників освіти, виважене та небайдуже ставлення до питань освіти Красносільської територіальної громади Подякою сільського голови нагороджена голова Лиманського об’єднання               організації Профспілки працівників науки і освіти України Бульба Валентина Олександрівна.
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь