A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Нові освітні можливості для представників етнічних груп 

Дата: 01.09.2022 13:10
Кількість переглядів: 308

Завдяки активній співпраці Красносільської територіальної громади з Радою Європи відкрито нові можливості для представників етнічних спільнот. 

 

31 серпня в сесійній залі Красносільської сільської ради відбулась  онлайн зустріч Красносільського сільського голови Марини Архірій, фахівців сільської ради, представників етнічних меншин громади з  представниками проєкту Ради Європи «Посилення захисту національних меншин, включаючи ромів та мов національних меншин в Україні».
На зустрічі  було представлено новий освітній проект «Базовий курс-інтенсив англійської мови для представників етнічних груп  Красносільської територіальної ггромади»,  що дозволить підвищити рівень володіння англійською мовою представників  національних меншин нашої громади. 
Як зазначила Земфіра Кондур – координатор проєкту, наша громада – перша, яка почала реалізацію даної програми. Для міжнародної організації є важливою така співпраця, і це вже другий спільний проєкт Красносільської громади та Ради Європи.
Даний курс з вивчення англійської мови, до якого вже долучились понад 30 учасників, розрахований на 3 місяці та покликаний розвинути навички комунікації в реальних життєвих ситуаціях.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь