Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Під головуванням Красносільського сільського голови Марини Архірій відбулося засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради

Дата: 19.09.2022 08:31
Кількість переглядів: 250

Фото без опису16 вересня під головуванням Красносільського сільського голови Марини Архірій відбулося засідання виконавчого комітету Красносільської сільської ради.   
Трьом неповнолітнім жителям громади, які залишилися без батьків, було надано статус дитини-сироти, над неповнолітньою 2004 року народження призначено піклувальника.
Розглянувши заяви  членів об’єднання садоводів «Степове», члени виконкому перевели  садові будинки у жилі.


У зв’язку з кадровими змінами на засіданні було створено нову комісію з питань благоустрою населених пунктів Красносільської сільської ради та затверджено її персональний склад. До комісії увійшли спеціалісти відділу ЖКГ, архітектури, земельного та перспективного відділу, старости, депутати та члени виконавчого комітету за згодою.
Рішенням виконавчого комітету було внесено зміни до бюджету громади на поточний рік. Кошти перерозподілено на допомогу ЗСУ, поточний ремонт доріг, співфінансування у проекті DECIDE, виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт покрівлі спортзалу Іванівського навчального закладу. 
Також на виконання доручення Одеської військової адміністрації щодо готовності до прийняття великої кількості внутрішньо переміщених осіб було внесено зміни до місцевої цільової програми «Милосердя в дії» та передбачено кошти для придбання постільної білизни для цільового розміщення ВПО.
І до позитивних новин. 1 жовтня жителька с. Красносілки Марія Георгіївна Продань відзначатиме свій золотий ювілей – 100-річчя від дня народження. З нагоди цієї визначної події члени виконавчого комітету вирішили виділити ювілярці з місцевого бюджету 25 тис. Грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь