Красносільська територіальна громада
Одеський район, Одеська область

Відносно вуличного освітлення

Дата: 03.10.2022 17:41
Кількість переглядів: 345

Як раніше повідомлялося Красносільська сільська рада звернулися до відповідних інстанцій для отримання дозволу на включення вуличного освітлення у темний час доби до настання комендантської години.

З метою запобігання ризиків ворожих атак Одеською обласною військовою адміністрацією  запити на дозвіл увімкнути вуличне освітлення, розглядаються кожен окремо і при цьому враховується дуже багато факторів такі як розташування на території громади об’єктів інфраструктури та ін. Через це ви можете спостерігати, що в деяких населених пунктах вуличне освітлення вже запрацювало, а в деяких поки що продовжує діяти режим світломаскування. Керівництво громади працює над пришвидшенням вирішення цього питання і повідомляємо, що вуличне освітлення в населених пунктах Красносільської громади запрацює орієнтовно після 05 жовтня.

Крім того,звертаємося до вашої громадянської свідомості: якщо ви побачили на вулиці невідомих підозрілих людей або зафіксували порушення чинного законодавства, телефонуйте 102. Ваше звернення буде офіційно зафіксовано і не залишиться без реагування.

Дякуюємо за порозуміння.

Разом легше!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь